Dorpsraad Hummelo  E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
   
Activiteiten  Kopij voor de agenda/kalender kan men sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
   
Portaalborden   Om evenementen of activiteiten te plaatsen op de portaalborden kunt u contact opnemen met Charles Lourens: (0314) 381877
   
Website Voor vragen of opmerkingen met betrekking tot geschiedenis van Hummelo kunt u contact opnemen met Harold Pelgrom (e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
   
Website notificaties

Wilt u een e-mail ontvangen als er een nieuw artikel op deze website wordt geplaatst? Gebruik dan de onderstaande link of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp AANMELDEN WEBSITE NOTIFICATIES.

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gebruik de onderstaande link om u af te melden voor de e-mail notificaties (of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp AFMELDEN WEBSITE NOTIFICATIES).

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Hummelo op Facebook Alle Hummelo Tweets op Twitter

We hebben 98 gasten en geen leden online